If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
накой може ли да ми каже със сигурност (от опит или от е пер)лагер на главина ( преден десен)на 156 1.8 тс98година от от коя друга 156 става
благодаря предварително
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
От сяка друга бензинова - шенкелите са едни и същи....ся при дизела полуоските са различни, макар че не знам шлиците им еднакви ли са, и дали има разлика, дизел не съм гледал......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
От сяка друга бензинова - шенкелите са едни и същи....ся при дизела полуоските са различни, макар че не знам шлиците им еднакви ли са, и дали има разлика, дизел не съм гледал......
Еднакви са на всички 156, без значение бензин дизел.
SKF са по-скъпи от FAG. Освен това аз имах проблеми с тях (не за колата) и си взимам FAG. Tам като отидеш си има каталог. Лагер за маховика ми в SKF e 270лв, FAG - 172лв.
Аз пък знам един Ф`носител, който внася ментаците от Китай, праща ги някъде (ВМЗ Сопот мисля) и там им избарват перфекти надписи SKF със всичките му лазерни джиджавки
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment